TicketinfoOp deze website koop je de (voorverkoop) entreetickets, ter plaatse zijn ook voldoende tickets nog te verkrijgen. De online voorverkoop loopt door tot en met de dag van het evenement. LET OP! HOE EERDER BESTELD HOE MEER KORTING.

In onderstaande tabel vind je de verschillende tickets en bijbehorende prijzen in 'de online voorverkoop' en 'aan de deur' terug.


online voorverkoop aan de deur

Volwassene 

€ 12,-

€ 15,-

Kind 6 t/m 

14 jaar

€ 5,-

€ 5,-

Kind t/m 5 jaar

gratis

gratis

Gratis showticket*

€ 0,-

€ 8,-
Parkeerticket alleen ter plaatse
verkrijgbaar via
automaten
€ 8,-

  • Ben je lid van een autoclub? Clubleden hebben speciale voordelen, informeer ernaar bij je club.
  • *Kom je als bezoeker met een Italiaanse auto of motor? Dan kun je in de ticketshop een gratis showticket bestellen, zolang de voorraad strekt. Wanneer deze gratis tickets op zijn dan kun je een showautoticket bestellen voor de reguliere prijs van €8,-. Met je auto of motor heb je dan gegarandeerd een mooie plek op de showpaddocks. Vergeet niet een entreeticket te bestellen voor jezelf en eventuele passagiers. Het showticket is alleen voor de Italiaanse auto of motor.
  • Mag ik mijn hond meenemen? Nee, dieren meenemen naar het evenement is niet toegestaan, er wordt streng op gecontroleerd. Geleide-honden zijn wel toegestaan, mits dit vooraf is aangemeld via info@402automotive.com.